Speellocatie


In 1963 werd door prinses Beatrix in Bussum het reuma vakantiecentrum geopend. Het was een groot herenhuis waar je kon genieten van een onbezorgde vakantie. In de loop der jaren groeide de locatie in Bussum echter uit zijn jasje. Men ging op zoek naar een nieuwe locatie. Zo werd er uiteindelijk in Wapenveld een stuk bos aangekocht van het landgoed 'Stokkert'


Klik hier voor een 360° panorama beeld.

In het fotoalbum vindt u enkele foto's van de speelzaal en de speellocatie.

Groot Stokkert routebeschrijving:

Per eigen vervoer: A50
Op de A50 (Apeldoorn/ Zwolle), afslag 29, richting Heerde/ Wapenveld. Voor Heerde houdt u richting Wapenveld aan tot kilometerpaaltje 22.4. Hier wordt de inrit ‘Groot Stokkert’ aan de linkerkant aangegeven.

A28
Op de A28 (Amersfoort / Zwolle), afrit Wezep, richting Heerde/ Wapenveld. Voor Heerde houdt u richting Wapenveld aan tot kilometerpaaltje 22.4. Hier wordt de inrit ‘Groot Stokkert’ aan de linkerkant aangegeven.

Per openbaar vervoer:
Voor het NS station in Zwolle vindt u de streekbussen. U neemt de bus richting Apeldoorn. Bij de halte aan de Dreefseweg in Wapenveld stapt u uit. Vanaf deze bushalte is het nog +/- 800 meter lopen naar Groot Stokkert.

Per openbaar vervoer:
Voor het NS station in Apeldoorn vindt u de streekbussen. U neemt de bus richting Zwolle. Bij de halte aan de Dreefseweg in Wapenveld stapt u uit. Vanaf deze bushalte is het nog +/- 800 meter lopen naar Groot Stokkert.

Groot Stokkert
dr. Jan van Breemenlaan 2
8191 LA Wapenveld
T 088 328 00 50
F 088 328 00 51


 Vertaal deze site 

Met dank aan

KNDB

Accon avm

Rabobank

Sanders Puzzelboeken

Bolletje

Visser Hattem B.V.

Everloo & Bakker

PODB

Muziekhuis Souman

Hubo Zwerus

Blok projectsoffering

Forbo

Ventilex

Eye-T webdesign uit Heerde

Imtech

Ellen4biz