Aanschuifsimultaan


Een andere smaakmaker op dit NK bij de nevenactiviteiten is het grote ‘talent in de dop’ Jan Groenendijk. Deze uit Wageningen afkomstige vrolijke 12-jarige wist in februari 2011 tegen niemand minder dan Harm Wiersma remise te houden, tijdens een van de laatste wedstrijden in de landelijke competitie.


Begonnen met schooldammen, damt Jan nu zo’n 5 jaar. In de damwereld wordt hij door kenners gezien als een groot talent met veel potentie. Voor zijn trainers, de familie en voor Jan zelf is het vooral belangrijk dat hij het zelf leuk blijft vinden! Daarom hopen dat we met de aanschuifsimultaan Jan niet alleen een aantrekkelijke uitdaging, maar vooral ook een hele leuke middag / avond zullen bezorgen. En dan uiteraard al zijn mogelijke tegenstanders ook!! Want naast alle jeugd die hun kans zullen waarnemen, gaat Jan ook de partijen tegen door de wol geverfde clubdammers niet uit de weg!

Op woensdag 13 april van 16:30 tot ca. 20:00 uur kunnen liefhebbers plaatsnemen aan de simultaantafel voor een interessante en spannende partij tegen Jan Groenendijk.

Hoogtepunten:
In zijn laatste welpenjaar werd Jan Europees kampioen en hij werd tweemaal Nederlands kampioen sneldammen bij welpen en pupillen. In 2010 behaalde Jan op het EK zowel bij gewoon dammen alsook bij het sneldammen de eerste plaats!

Aanmelden kan hier, via de site. Of per mail aan groenendijk@nkdammen2011.nl

 Vertaal deze site 

Met dank aan

KNDB

Accon avm

Rabobank

Sanders Puzzelboeken

Bolletje

Visser Hattem B.V.

Everloo & Bakker

PODB

Muziekhuis Souman

Hubo Zwerus

Blok projectsoffering

Forbo

Ventilex

Eye-T webdesign uit Heerde

Imtech

Ellen4biz