DamZ toernooi (individueel schooldammers)


Voor jeugd van de lagere school is er tijdens het NK de gelegenheid om in competitieverband hun kunnen te laten zien.


Met schooldammen, ben je altijd mede afhankelijk van je teamgenoten. Misschien heb je zelf wel de sterren van de hemel gespeeld, maar is je school niet door omdat je als team onvoldoende punten wist te behalen... Dan is dit nu jouw kans!!

DamZ is een toernooi voor individuele schooldammers.
Het gaat nu dus niet meer om het schoolresultaat, maar om jouw eigen resultaat!! En daarmee kun je mooie bekers winnen, die je dan zelf mee naar huis krijgt!! Lijkt je dat niet wat?!

Toernooiopzet:
Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers systeem, maximaal 9 ronden. Het toernooi begint om 13:30 uur en duurt tot ca. 16:30 uur.

Bedenktijd:
In principe zal zonder klokken worden gespeeld. Alleen als een partij te lang dreigt te gaan duren, kan er alsnog een klok bij gezet worden. Uitgaande van 20 minuten per partij zouden we met 9 ronden ergens rond 16.30 uit komen.

Doe mee en geef je op!! Dat kan natuurlijk via je school (alle scholen in de omgeving ontvangen een brief over dit toernooi), maar je kunt je ook al gewoon zelf opgeven. Kijk hiernaast, links bij snel navigatie en klik op 'aanmelden nevenactiviteiten'. De rest wijst zich vanzelf.

Jij gaat toch die uitdaging niet uit de weg??

Aanmelden kan hier, via de site. Of per mail aan damz@nkdammen2011.nl

 Vertaal deze site 

Met dank aan

KNDB

Accon avm

Rabobank

Sanders Puzzelboeken

Bolletje

Visser Hattem B.V.

Everloo & Bakker

PODB

Muziekhuis Souman

Hubo Zwerus

Blok projectsoffering

Forbo

Ventilex

Eye-T webdesign uit Heerde

Imtech

Ellen4biz